The Complete Encyclopedia of French Cheese (And Many Other Continental Varieties).
5 Angebote vergleichen
1
The complete encyclopedia of French cheese (and many other continental varieties) (1973)
EN HC NW FE
ISBN: 9780061202292 bzw. 0061202290, in Englisch, 545 Seiten, Harper & Row Publishers, gebundenes Buch, neu, Erstausgabe.
Lieferung aus: Vereinigte Staaten von Amerika, Usually ships in 1-2 business days.
Von Händler/Antiquariat, RushLtd.
Perhaps the most comprehensive guide to French cheeses, includes chapters on month-by-month cheese selection, selecting cheeses by flavour and season, cheese tours of France and 320 pages of details on a huge variety of cheese. Hardcover, Ausgabe: 1st, Label: Harper & Row Publishers, Harper & Row Publishers, Produktgruppe: Book, Publiziert: 1973, Studio: Harper & Row Publishers, Verkaufsrang: 1922308.
Von Händler/Antiquariat, RushLtd.
Perhaps the most comprehensive guide to French cheeses, includes chapters on month-by-month cheese selection, selecting cheeses by flavour and season, cheese tours of France and 320 pages of details on a huge variety of cheese. Hardcover, Ausgabe: 1st, Label: Harper & Row Publishers, Harper & Row Publishers, Produktgruppe: Book, Publiziert: 1973, Studio: Harper & Row Publishers, Verkaufsrang: 1922308.
2
The complete encyclopedia of French cheese (and many other continental varieties) (1973)
EN HC US FE
ISBN: 9780061202292 bzw. 0061202290, in Englisch, 545 Seiten, Harper & Row Publishers, gebundenes Buch, gebraucht, Erstausgabe.
Lieferung aus: Vereinigte Staaten von Amerika, Usually ships in 1-2 business days.
Von Händler/Antiquariat, -Daily Deals-.
Perhaps the most comprehensive guide to French cheeses, includes chapters on month-by-month cheese selection, selecting cheeses by flavour and season, cheese tours of France and 320 pages of details on a huge variety of cheese. Hardcover, Ausgabe: 1st, Label: Harper & Row Publishers, Harper & Row Publishers, Produktgruppe: Book, Publiziert: 1973, Studio: Harper & Row Publishers, Verkaufsrang: 1922308.
Von Händler/Antiquariat, -Daily Deals-.
Perhaps the most comprehensive guide to French cheeses, includes chapters on month-by-month cheese selection, selecting cheeses by flavour and season, cheese tours of France and 320 pages of details on a huge variety of cheese. Hardcover, Ausgabe: 1st, Label: Harper & Row Publishers, Harper & Row Publishers, Produktgruppe: Book, Publiziert: 1973, Studio: Harper & Row Publishers, Verkaufsrang: 1922308.
3
The Complete Encyclopedia of French Cheese (and Many other Continental Varieties)
EN US
ISBN: 0061202290 bzw. 9780061202292, in Englisch, Harper & Row Publishers, gebraucht.
Lieferung aus: Vereinigte Staaten von Amerika, Lagernd, zzgl. Versandkosten.
Die Beschreibung dieses Angebotes ist von geringer Qualität oder in einer Fremdsprache. Trotzdem anzeigen
Die Beschreibung dieses Angebotes ist von geringer Qualität oder in einer Fremdsprache. Trotzdem anzeigen
4
The Complete Encyclopedia of French Cheese (And Many Other Continental Varieties)
EN HC NW
ISBN: 9780061202292 bzw. 0061202290, in Englisch, Harper's Magazine Foundation, gebundenes Buch, neu.
Lieferung aus: Vereinigte Staaten von Amerika, Lagernd, zzgl. Versandkosten.
Die Beschreibung dieses Angebotes ist von geringer Qualität oder in einer Fremdsprache. Trotzdem anzeigen
Die Beschreibung dieses Angebotes ist von geringer Qualität oder in einer Fremdsprache. Trotzdem anzeigen
5
The Complete Encyclopedia of French Cheese (And Many Other Continental Varieties). (1973)
EN HC US
ISBN: 9780061202292 bzw. 0061202290, in Englisch, HarperCollins, gebundenes Buch, gebraucht.
Lieferung aus: Kanada, Usually ships within 1 - 2 business days.
Von Händler/Antiquariat, Daily-Deal-.
Die Beschreibung dieses Angebotes ist von geringer Qualität oder in einer Fremdsprache. Trotzdem anzeigen
Von Händler/Antiquariat, Daily-Deal-.
Die Beschreibung dieses Angebotes ist von geringer Qualität oder in einer Fremdsprache. Trotzdem anzeigen
Lade…