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Bester Preis: Fr. 71.36 (€ 72.99)¹ (vom 24.02.2024)Chemistry and Biochemistry of Food
ISBN: 9783111108346 bzw. 3111108341, vermutlich in Englisch, De Gruyter, Taschenbuch, neu.
Von Händler/Antiquariat, buecher.de GmbH & Co. KG, [1].
This book provides an excellent platform for understanding the chemical processes involved in food transformation. Starting with the examination of major food components, such as water, carbohydrates, lipids, proteins and minerals, the author furthe XXI, 595 S. 43 b/w and 65 col. Ill., 65 b/w tbl. 240 mm Sofort lieferbar, Softcover, Neuware, Offene Rechnung (Vorkasse vorbehalten).
Chemistry and Biochemistry of Food (Paperback) (2024)
ISBN: 9783111108346 bzw. 3111108341, vermutlich in Englisch, De Gruyter, Berlin, Taschenbuch, neu.
Paperback. This book provides an excellent platform for understanding the chemical processes involved in food transformation. Starting with the examination of major food components, such as water, carbohydrates, lipids, proteins and minerals, the author further introduces the biochemistry of digestion and energy metabolism of food ingredients. The last section of the book is devoted to modern food technologies and their future perspectives. This book provides an excellent platform for understanding the chemical processes involved in food transformation. Starting with the examination of major food components, such as water, carbohydrates, lipids, proteins and minerals, the author furthe Shipping may be from our Sydney, NSW warehouse or from our UK or US warehouse, depending on stock availability. Books.
Chemistry and Biochemistry of Food Taschenbuch XXI 2024 (2024)
ISBN: 3111108341 bzw. 9783111108346, in Englisch, 595 Seiten, De Gruyter, Gruyter, Walter de GmbH, Taschenbuch, neu.
Von Händler/Antiquariat, buchbaer.
Titel: Chemistry and Biochemistry of Food | Medium: Taschenbuch | Autor: Jose Pérez-Castiñeira | Einband: Klappenbroschur | Inhalt: XXI / 595 S. / 43 s/w Illustr. / 65 farbige Illustr. / 65 s/w Tab. / 43 b/w and 65 col. Ill. / 65 b/w tbl. | Auflage: 2nd, Revised and Extended Edition | Sprache: Englisch | Seiten: 595 | Abbildungen: 43 b/w and 65 col. illustrations, 65 b/w tbl. | Reihe: De Gruyter Textbook | Masse: 237 x 166 x 36 mm | Erschienen: 29.01.2024 | Anbieter: Buchbär. Chemistry and Biochemistry of Food Taschenbuch von Jose Pérez-Castiñeira Details Autor: Jose Pérez-CastiñeiraEAN: 9783111108346Einband: KlappenbroschurInhalt: XXI / 595 S. / 43 s/w Illustr. / 65 farbige Illustr. / 65 s/w Tab. / 43 b/w and 65 col. Ill. / 65 b/w tbl.Auflage: 2nd, Revised and Extended EditionSprache: EnglischSeiten: 595Abbildungen: 43 b/w and 65 col. illustrations, 65 b/w tbl.Reihe: De Gruyter TextbookMasse: 237 x 166 x 36 mmErschienen: 29.01.2024Schlagworte: Organische Chemie / Lebensmittel- & Getränkesicherheit / Chemie / Biochemie / organisch / Lebensmittelchemie / Lebensmitteltechnologie / Technologie / physikalisch / Physik / Physikalische Chemie / Kolloid / Biotechnologie / Biotechnik / Pharmaindustrie / Verfahren / chemisch / Verfahrenstechnik / SCIENCE / Biotechnology / Kolloidchemie / Lebensmittel- & Getränkeverarbeitung / Pharmazeutische Chemie und Technologie / Verfahrenstechnik & -technologie / Verstehen Beschreibung This book provides an excellent platform for understanding the chemical processes involved in food transformation. Starting with the examination of major food components, such as water, carbohydrates, lipids, proteins and minerals, the author furthe Kurzbeschreibung Titel: Chemistry and Biochemistry of Food | Medium: Taschenbuch | Autor: Jose Pérez-Castiñeira | Einband: Klappenbroschur | Inhalt: XXI / 595 S. / 43 s/w Illustr. / 65 farbige Illustr. / 65 s/w Tab. / 43 b/w and 65 col. Ill. / 65 b/w tbl. | Auflage: 2nd, Revised and Extended Edition | Sprache: Englisch | Seiten: 595 | Abbildungen: 43 b/w and 65 col. illustrations, 65 b/w tbl. | Reihe: De Gruyter Textbook | Masse: 237 x 166 x 36 mm | Erschienen: 29.01.2024 | Anbieter: Buchbär Das erwartet Sie bei Buchbär Schnelle & professionelle Abwicklung Kompetenter & unkomplizierter Service Rechnung bequem per Email Versand per Deutsche Post oder DHL Interne Buchbär Artikelnummer: 127-785-698 , Neu, Festpreisangebot, Publikationsname: Chemistry and Biochemistry of Food, Buchreihe: De Gruyter Textbook, Sprache: Englisch, Marke: De Gruyter, Gruyter, Walter de GmbH, Hersteller: De Gruyter, Gruyter, Walter de GmbH, Format: Klappenbroschur, Ausgabe: 2nd, Revised and Extended Edition, Schlagworte: Organische Chemie, Lebensmittel- & Getränkesicherheit, Chemie, Bi, Zielgruppe: Kinder, Herstellungsland und -region: Deutschland.
Chemistry and Biochemistry of Food
ISBN: 9783111108346 bzw. 3111108341, in Deutsch, Gruyter Walter de GmbH, gebundenes Buch, neu.
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Chemistry and Biochemistry of Food
ISBN: 9783111108346 bzw. 3111108341, in Englisch, 595 Seiten, Gruyter, Walter De Gmbh, gebundenes Buch, neu.
Von Händler/Antiquariat, wegmann1855.
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Chemistry and Biochemistry of Food (2024)
ISBN: 9783111108346 bzw. 3111108341, vermutlich in Englisch, 2. Ausgabe, De Gruyter, Berlin, Taschenbuch, neu.
Von Händler/Antiquariat, Booksplease, MERSEYSIDE, Southport, [RE:4].
Paperback, 2nd, Revised and Extended Edition.
Chemistry and Biochemistry of Food (2024)
ISBN: 9783111108346 bzw. 3111108341, vermutlich in Englisch, 2. Ausgabe, De Gruyter, Berlin, Taschenbuch, neu.
Von Händler/Antiquariat, Alibris, NV, Sparks, [RE:5].
Paperback, 2nd, Revised and Extended Edition.
Chemistry and Biochemistry of Food
ISBN: 9783111108346 bzw. 3111108341, vermutlich in Englisch, 2. Ausgabe, de Gruyter, Taschenbuch, neu.
Von Händler/Antiquariat, Paperbackshop, IL, Bensenville, [RE:4].
Softcover, 2nd, Revised and Extended Edition.