Falls Sie nur an einem bestimmten Exempar interessiert sind, können Sie aus der folgenden Liste jenes wählen, an dem Sie interessiert sind:
Nur diese Ausgabe anzeigen…
Nur diese Ausgabe anzeigen…
Frying of Food (Ellis Horwood Series in Food Science & Technology)
13 Angebote vergleichen
Bester Preis: Fr. 0.91 (€ 0.93)¹ (vom 17.11.2019)Frying of Food: Principles, Changes, New Approaches (Ellsi Horwood Series in Food Science and Technology) (1988)
ISBN: 9780895736482 bzw. 0895736489, in Englisch, 202 Seiten, John Wiley & Sons Ltd (Import), gebundenes Buch, gebraucht.
Von Händler/Antiquariat, anybookltduk.
This work sets out to provide a comprehensive review of the chemical, biochemical, physiological, and nutritional aspects of the frying of foods and establish a scientific basis by which to evaluate the effects of frying. The contributions cover a wide variety of topics, ranging from the chemical changes both in the fats and the foods that are fried, nutritional effects, and the influence of dietary fats on coronary heart disease to the rapid development taking place worldwide in the ''fast food'' business. More specifically, the selection of the type of fat, the effects of temperature and time of frying, and the ratios of food weight to fat and of surface areas to volume are discussed. The contributions are derived from the proceedings of an international symposium. Hardcover, Label: John Wiley & Sons Ltd (Import), John Wiley & Sons Ltd (Import), Product group: Book, Published: 1988-06, Studio: John Wiley & Sons Ltd (Import), Sales rank: 13846000.
Frying of Food: Principles, Changes, New Approaches (Ellsi Horwood Series in Food Science and Technology)
ISBN: 0895736489 bzw. 9780895736482, in Englisch, John Wiley & Sons Ltd (Import), gebraucht.
used books,books, This work sets out to provide a comprehensive review of the chemical, biochemical, physiological, and nutritional aspects of the frying of foods and establish a scientific basis by which to evaluate the effects of frying. The contributions cover a wide variety of topics, ranging from the chemical changes both in the fats and the foods that are fried, nutritional effects, and the influence of dietary fats on coronary heart disease to the rapid development taking place worldwide in the ''fast food'' business. More specifically, the selection of the type of fat, the effects of temperature and time of frying, and the ratios of food weight to fat and of surface areas to volume are discussed. The contributions are derived from the proceedings of an international symposium.
Frying of Food: Principles, Changes, New Approaches (Ellsi Horwood Series in Food Science and Technology) (1988)
ISBN: 9780895736482 bzw. 0895736489, in Englisch, DA Information Services, gebundenes Buch.
Von Händler/Antiquariat, Anybook Ltd.
DA Information Services, 1988. This book has hardback covers. Ex-library, With usual stamps and markings, In good all round condition. No dust jacket.
Frying of Food: Principles, Changes, New Approaches (Ellsi Horwood Series in Food Science and Technology) (1988)
ISBN: 9780895736482 bzw. 0895736489, in Englisch, DA Information Services, gebundenes Buch, gebraucht.
This book has hardback covers. Ex-library, With usual stamps and markings, In good all round condition. No dust jacket.
Frying of Food , Principles, Changes, New Approaches Ellis Horwood Series in Food Science & Technology (1988)
ISBN: 9783527266845 bzw. 3527266844, in Deutsch, Wiley-VCH, gebraucht.
Von Händler/Antiquariat, Petra Gros, [3076014].
202 Seiten gebundene Ausgabe Der Erhaltungszustand des hier angebotenen Werks ist trotz seiner Bibliotheksnutzung sehr sauber. Es befindet sich lediglich ein Bibliotheksstempel im Buch ordnungsgemäss entwidmet. 1988. gebraucht gut, 400g, Internationaler Versand, PayPal, Offene Rechnung, Banküberweisung, Offene Rechnung (Vorkasse vorbehalten).
Frying of Food , Principles, Changes, New Approaches Ellis Horwood Series in Food Science & Technology (1988)
ISBN: 9783527266845 bzw. 3527266844, vermutlich in Deutsch, Wiley-VCH, gebraucht.
202 Seiten Der Erhaltungszustand des hier angebotenen Werks ist trotz seiner Bibliotheksnutzung sehr sauber. Es befindet sich lediglich ein Bibliotheksstempel im Buch; ordnungsgemäss entwidmet. Sprache: Englisch Gewicht in Gramm: 400, Books.
Frying of Food: Principles, Changes, New Approaches (Ellsi Horwood Series in Food Science Technology) (1988)
ISBN: 9780895736482 bzw. 0895736489, in Englisch, VCH :: E. Horwood :: Distribution, USA and Canada, VCH Publishers, gebundenes Buch, gebraucht.
Von Händler/Antiquariat, 5Boros Books, NJ, SUMMIT, [RE:4].
Some may have high-lighting or writings, some are ex-library. Hardcover.
Frying of Food (Ellis Horwood Series in Food Science & Technology) (1988)
ISBN: 9783527266845 bzw. 3527266844, in Englisch, 202 Seiten, Varela, G, Bender, A E, Morton, I D, Wiley-VCH, Taschenbuch, gebraucht.
Von Händler/Antiquariat, historybookshop (uk).
Wiley-VCH, Taschenbuch, Publiziert: 1988-01-01T00:00:01Z, Produktgruppe: Book.
Frying of Food (Ellis Horwood Series in Food Science & Technology)
ISBN: 9783527266845 bzw. 3527266844, in Deutsch, Wiley-Blackwell, Taschenbuch, gebraucht.
Die Beschreibung dieses Angebotes ist von geringer Qualität oder in einer Fremdsprache. Trotzdem anzeigen